Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Prodaja zaštitne opreme

Firma MEDA KOMERC d.o.o. iz Beograd bavi se uspešno prodajom čitavog asortimana BZR opreme. Naš proizvodni program obuhvata izradu BZR opreme za sve delatnosti: pekari, mesari, građevinari, bolničari, ugostitelji. Predstavljamo Vam se kao preduzeće koje postoji od 1992 godine i bavi se proizvodnjom i prometom radne i zaštitne odeće, obuće i ostale opreme.

U ponudi uvek imamo kompletan program za zaštitu tela, glave, ruku i nogu, kako domaćeg, tako i uvoznog porekla. Za svu našu robu posedujemo odgovarajuću dokumentaciju  /atesti, certifikati, uverenja ..../ u skladu sa Zakonom o bezbednosti i zdravlja na radu. Iz našeg proizvodnog programa izdvajamo: kombinezone, pilot odela, prsluke, majice, bluze, pantalone, zaštitna obuća i sve što je potrebno za uspešno obavljanje Vaše delatnosti.

Vršimo usluge šivenja po uzorku ili po Vašoj želji, kao i uslugu štampe i veza. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama javite se na gore navedene telefone ili na mail.

BZR oprema, koju proizvodimo, po svom kvalitetu i dizajnu ne odstupa od drugih velikih svetskih proizvođača u ovoj oblasti. Pogledajte katalog naših proizvoda.