O NAMA

 

 

Firma MEDA KOMERC d.o.o. iz Beograd bavi se uspešno prodajom čitavog asortimana BZR opreme. Naš proizvodni program obuhvata izradu BZR opreme za sve delatnosti: pekari, mesari, građevinari, bolničari, ugostitelji. Predstavljamo Vam se kao preduzeće koje postoji od 1992 godine i bavi se proizvodnjom i prometom radne i zaštitne odeće, obuće i ostale opreme.

U ponudi uvek imamo kompletan program za zaštitu tela, glave, ruku i nogu, kako domaćeg, tako i uvoznog porekla. Za svu našu robu posedujemo odgovarajuću dokumentaciju /atesti, certifikati, uverenja ..../ u skladu sa Zakonom o bezbednosti i zdravlja na radu. Iz našeg proizvodnog programa izdvajamo: kombinezone, pilot odela, prsluke, majice, bluze, pantalone, zaštitna obuća i sve što je potrebno za uspešno obavljanje Vaše delatnosti.

Vršimo usluge šivenja po uzorku ili po Vašoj želji, kao i uslugu štampe i veza. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama javite se na gore navedene telefone ili na mail.

BZR oprema, koju proizvodimo, po svom kvalitetu i dizajnu ne odstupa od drugih velikih svetskih proizvođača u ovoj oblasti. Pogledajte katalog naših proizvoda.

 

 

 

 

MEDA KOMERC DOO

Ulica: dr Drage Ljočić 10

11160 Beograd

T: (011) 2972 - 800; 2979 - 034;

Fax: (011) 29 - 72 - 800

 

 

 

 

BRENDOVI


DESIGN | TEKOMS